اسرائیل به دنبال اشغال لبنان و نابودی مقاومت است

شیخ نعیم قاسم دبیركل حزب الله گفت: طرح اسرائیل، ریشه كن كردن مقاومت است و اشغال تدریجی لبنان بخشی از طرح آن است.

1405/03/04
|
10:20

شیخ نعیم قاسم دبیركل حزب الله لبنان در سخنرانی خود به مناسبت عید مقاومت و آزادسازی لبنان گفت: روز 27 نوامبر سال 2024 دولت لبنان به توافق غیرمستقیمی دست یافت كه قرار بود به اشغالگری پایان دهد و حملات را متوقف كند. در طول 15 ماه پس از توافق، حملات اسرائیل ادامه یافت و دولت لبنان توان تحمیل اجرای توافق را نداشت.

طرح اسرائیل، ریشه كن كردن مقاومت است و اشغال تدریجی لبنان بخشی از طرح آن است

شیخ نعیم قاسم دبیركل حزب الله لبنان در سخنرانی خود به مناسبت عید مقاومت و آزادسازی لبنان گفت طرح اسرائیل، ریشه كن كردن مقاومت است و اشغال تدریجی لبنان بخشی از طرح آن است. هدف از تحریم های اخیر آمریكا اعمال فشار بود. این موضوع نشان می دهد نمی تواند به اهدافش دست یابد.

ایران تحت رهبری آیت الله سید مجتبی خامنه ای توانست آمریكا و به همراه آن اسرائیل را خوار و ذلیل كند.

شیخ نعیم قاسم به مناسبت عید مقاومت و آزادسازی گفت: ایران سربلند بیرون خواهد آمد و به قدرتی استثنایی با جایگاه بین‌المللی و پناهگاهی برای دنیای آزاد تبدیل خواهد شد. آنچه «اسرائیل» انجام می‌دهد دوام نخواهد داشت؛ فلسطین قطب‌نمای ما باقی می‌ماند و ما همچنان با آن خواهیم بود.

شیخ نعیم قاسم دبیر كل حزب الله در سخنانی به مناسبت عید مقاومت و آزادسازی لبنان گفت: عید مقاومت و آزادسازی، عید همه لبنانی‌ها و آزادگان جهان و همچنین عید فلسطین است.

شیخ قاسم تأكید كرد باید همواره در ذهن داشته باشیم كه ضربات مقاومت بود كه اشغالگران را وادار كرد در سال 2000 از منطقه مرزی خارج شوند. وی افزود توافق خفت‌بار 17 مه هرگز اجرا نشد و در سال 1984 ساقط شد و این اقدام، گامی در مسیر آزادسازی بود كه در سال 2000 محقق شد. وی همچنین گفت: مقاومت حاصل و ثمره حركت همه مبارزان شریف و ملی است و آزادسازی نتیجه تلاش و فداكاری دستان آنان است و نقش بزرگ امام سید موسی صدر، در این مسیر برجسته و تعیین‌كننده بوده است.

شیخ نعیم قاسم به مناسبت عید مقاومت و آزادسازی گفت: ما از دولت نمی‌خواهیم كه با طرح آمریكایی-اسرائیلی مقابله كند، اما دولت نباید ابزاری برای تسهیل این طرح باشد.

شیخ نعیم قاسم اظهار داشت امتیازدهی‌های دولت لبنان ادامه یافت تا اینكه در تاریخ 2 مارس 2026 (12 اسفند 1404) به جرم‌انگاری مقاومت منجر شد. شیخ نعیم قاسم از دولت لبنان خواست تا تصمیماتی را كه علیه مقاومت اتخاذ كرده است، لغو كند تا به جایگاه اصلی خود در كنار ملت بازگردد.

دولت لبنان مسئول حاكمیت كشور و پاسداری از آن است.

شیخ نعیم قاسم دبیركل حزب الله لبنان در سخنرانی خود به مناسبت عید مقاومت و آزادسازی لبنان گفت: دولت لبنان مسئول حاكمیت كشور و پاسداری از آن است. آیا دولت به مفاد قانون اساسی درباره حاكمیت كشور پایبند است؟

شیخ نعیم قاسم افزود: مقامات لبنانی از ما می‌خواهند كمك كنیم تا سلاح‌مان را از ما بگیرند تا پس از آن اسرائیل وارد شود، ما را بكشد و مردم‌مان را آواره كند.

شیخ نعیم قاسم به مناسبت عید مقاومت و آزادسازی گفت: ما با یك تهدید موجودیتی روبه‌رو هستیم و تمام فداكاری‌هایی كه انجام می‌شود برای ساختن آینده است، زیرا ما می‌خواهیم آزاد باشیم نه برده.

شیخ نعیم قاسم گفت" تمام این كشتار و ویرانی با هدف به زانو درآوردن ماست، اما ما تسلیم نخواهیم شد، در میدان باقی می‌مانیم و از این جنگ با سربلندی خارج خواهیم شد.

دبیركل حزب الله لبنان افزود: خانه‌ها را بازسازی خواهیم كرد، مردم‌مان به دیار خود بازخواهند گشت، دشمن را شكست‌خورده بیرون خواهیم راند و به‌زودی آزادسازی سوم را اعلام خواهیم كرد. شیخ قاسم تأكید كرد: قرض‌الحسنه یك فعالیت اجتماعی مستقل است و تجاوز به این مؤسسه، تجاوز به فقرا و اقشار كم‌درآمد به‌شمار می‌آید. فلسطین همواره قطب‌نمای ما خواهد ماند و ما همچنان حامی و پشتیبان آرمان آن خواهیم بود.

دسترسی سریع